راه های مختلفی برای گرفتن ویزای یک مقصد وجود دارد. گرفتن ویزا کاملا بسته به هدف و انگیزه شما از سفر دارد. گاهی افراد برای ادامه تحصیل سفر می کنند و گاهی به امید پیدا کردن کار و داشتن شغلی در کشوری دیگر. اما در این بین عده بسیاری هم هستند که تنها به قصد سفر و گذران اوقات فراغت در پی گرفتن ویزای یک کشور اند. در این مقاله قصد داریم اطلاعات کامل تری از فرایند اخذ ویزا در اختیارتان قرار دهیم. با مجله سپهرسیر همراه شوید.
راه های گرفتن ویزا همراه با سپهرسیر
دیدن مردم سراسر جهان و تجربه زندگی کوتاه مدت در یک کشور خارجی میتواند سختیهای اخذ ویزا را از خاطرتان پاک کند. برای اینکه یک سفر مقرون به صرفه به یک مقصد خارجی را تجربه کنید، حتما سعی کنید زودتر اقدام به خرید بلیط هواپیمای چارتر کرده و رزرو هتل مورد نظرتان را برای زمانی بگذارید که تعداد مسافر کم و قیمت هتل ها ارزان تر است. اما یادتان باشد که پیش از هر چیز باید فرایند اخذ ویزا را طی کنید تا هزینه ای که برای خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل کرده اید، را هدر نداده باشید.
بعضی کشورهای خارجی برای صدور ویزا قوانین بسیار سختگیرانه ای اعمال می کنند، در حالی که بعضی دیگر به سادگی، روند ویزا شما را پیگیری مینمایند. برای آشنایی شما عزیزان با فرایند اخذ ویزا، سعی داریم در مجله سپهرسیر و در سری مقالات کامل و جامعی انواع ویزا و نحوه دریافت آن را توضیح دهیم.
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چرا باید به شرکتهای مسافرتی برای اخذ ویزا مراجعه کنید یا چرا برخی از افراد برای اخذ ویزا نیازی به حضور در سفارت ندارند و اینترنتی میتوانند ویزا بگیرند. تمامی این روشها در مقاله پیش روی شما توضیح داده شده است. پس با فراغ خاطر در کنار ما باشید تا شما را در خصوص مشکلاتی که در روند اخذ ویزا پراهنمایی کنیم.
راهنمای اخذ ویزا
روشهای اخذ ویزا مسافرتی
گرفتن ویزا بستگی به کشور مقصد دارد. برخی از کشورها امکان صدور ویزا به صورت اینترنتی را برای مسافران فراهم کرده اند اما برخی دیگر فقط و فقط با مراجعه حضوری مسافر به یکی از سفارتها، امکان صدور ویزا دارند. برای گرفتن ویزا برای کشورهایی که در ایران سفارت دارند، میتوانید به صورت مستقیم به خود سفارت مراجعه کنید و برگههای مخصوص ویزا را به همراه مدارک مورد نظر پر کنید و تحویل دهید. بعضی کشورها نیز صدور ویزا را منوط به مراجعه فرد از طریق شرکتهای خدمات گردشگری و تفریحی امکان پذیر می دانند.
به عنوان مثال شما می توانید برای اخذ ویزای سنگاپور و امارات از طریق شرکت خدمات مسافرتیِ سپهرسیر اقدام کنید. همچنین اگر مقصد سفر شما کشوری باشد که برای اخذ ویزا نیاز به انتظار طولانی است، مراجعه به یکی از دفاتر خدمات مسافرتی به عنوا واسطه گزینه خوبی است. کشورهایی مانند استرالیا و نیوزلند نیز تنها به صورت اینترنتی و از طریق ارسال ایمیل و مدارک مورد نیاز، برای شما ویزا صادر می کنند و نیاز به مراجعه حضوری نخواهید داشت.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا
- گذرنامه با اعتبار بیش از سه ماه بعد از مدت سفر که این مدت میتواند برای کشورهای مختلف متفاوت باشد. در برخی از کشورها تا شش ماه هم زمان گذرنامه اهمیت دارد.
- فرم ویزای تکمیل شده به صورت آنلاین یا دستی
- مدرکی که به کاردار کشور مقصد ثابت کند که شما قصد بازگشت به میهن را دارید. این مدرک میتواند گواهی اشتغال به تحصیل، سند ملکی و یا موارد دیگرباشد که سفارت کشور مقصد از شما می خواهد.
- مدارکی که اثبات کند شما تمکن مالی کافی برای سفر را دارید. این مدارک شامل حساب بانکی، سند ملکی و اوراق سهام یا مواردی است که سفارت از شما درخواست میکند.
- عکس مخصوص به صورت چاپ شده یا دیجیتالی که بر اساس معیارهای هر کشوری میتواند متفاوت باشد.
- رزرو بلیط هواپیما برای رفت و برگشت. در بعضی موارد مشاهده شده است که سفارت از مسافران بلیط های چاپ شده و خریداری شده را درخواست کرده است.
- اگر قرار است که ویزا خویشاوندی یا ملاقات دوستان و اعضای خانواده را دریافت کنید، میبایست مدارک لازم برای دعوتنامه را هم به همراه سایر مدارک به سفارت تقدیم کنید.
- ارائه واچر رزرو هتل در کشور مقصد نیز میتواند یکی دیگر از مواردی باشد که سفارت از شما درخواست می کند.
- بیمه مسافرتی حتی اگر سفارت برای اخذ ویزا از شما درخواست نکرده باشد هم لازم و ضروری است.
با انواع ویزا نیز آشنا شوید!
پیشنیازهای اخذ ویزا
بسیاری از سفارتخانهها مدارک فارسی از شما قبول نمیکنند و شما باید هزینه اضافی برای ترجمه رسمی مدارکتان به زبان انگلیسی یا زبان کشور مقصد را در نظر داشته باشید. برای مثال سند یا هر برگه دیگر را میبایست ترجمه کرده و به سفارت تقدیم کنید. اما برخی از سفارتها در این موارد سختگیری چندانی ندارند و مدارک فارسی را هم از شما قبول میکنند. از این سفارتخانههای خوب می توان سفارت فرانسه را نام برد.
امکان تمدید ویزا در سفر
اگر سفر به شما خوش گذشت و قصد داشتید مدت بیشتری را در کشور مقصد اقامت کنید، میبایست کاردار سفارت و همچنین مأمورین صدور ویزا را در کشور مقصد قانع کنید تا دوباره ویزای شما را تمدید کنند. امیدواریم که دلیل قانع کنندهای برای این کار داشته باشید چرا که غالب مأموران به راحتی اجازه صدور دوباره ویزا به شما را نخواهند داد. در صورت تمدید ویزا در کشور مقصد، در دفعات بعدی روی صدور ویزای شما سختگیری بیشتری خواهد شد.
اتمام ویزا در میانه سفر
اگر ویزای شما اعتبار کافی نداشته باشد، اجازه ورود به کشور مقصد را نخواهید داشت. در صورتی که مدت ویزای شما بر اساس اقامت طولانی مدت به اتمام برسد، باید به ازای هر روزی که در کشور مقصد مانده اید، خسارت بدهید و به احتمال زیاد تا مدتی ویزا مسافرتی به شما تعلق نخواهد گرفت.
شما میتوانید بلیط مسافرت خود را به صورت بلیط چارتری یا بلیط سیستمی از سپهرسیر تهیه کنید. همچنین برای رزرو تور خارجی با قیمت مناسب با ما در تماس باشید. ما به اینکه شما را داریم افتخار میکنیم و همواره سعی بر ارائه خدمات مسافرتی ایده آل و شایسته به شما عزیزان داریم.